OVER HMD RAMEN & DEUREN

Wij leveren een uitgebreid assortiment ramen, deuren, overkappingen, dakkapellen en de daarbij behorende aanverwante producten.

              HMD Ramen & Deuren staat voor…

KWALITEIT EN GARANTIE

HMD levert kwalitatief hoogwaardige producten met een lange levensduur. Door dit kwaliteitsniveau kunnen wij uitgebreide garanties bieden op onze producten. Zelfs wanneer de garantietermijn verstreken is, laten wij u niet in de kou staan.

EEN RUIM ASSORTIMENT

In ons uitgebreide assortiment is altijd iets te vinden voor iedere portemonnee.

              HMD Ramen & Deuren staat voor…

PERSOONLIJK CONTACT EN BEGELEIDING

Alleen zo kunt u uw wensen naar ons communiceren. Wij maken graag een afspraak bij u thuis om uw wensen te bespreken en de situatie te bekijken. Het is uiteraard ook mogelijk om een afspraak in onze showroom te maken.

              HMD Ramen & Deuren staat voor…

VAKKUNDIGE MONTAGE

Onze eigen ervaren, en per product gekwalificeerde monteurs, nemen u deze zorg graag uit handen. Tevens behoort het uitvoeren van kleine bouwtechnische aanpassingen tot de mogelijkheden. Denk hierbij aan het plaatsen van gevelbekleding, lateien, vensterbanken, het uitslijpen van wandopeningen of het opmetselen van borstweringen.

VERGUNNINGAANVRAAG DAKKAPELLEN

Desgewenst verzorgen wij voor u de complete bouwvergunningaanvraag bij uw gemeente. Zijn er kleinere bouwkundige aanpassingen noodzakelijk? Wij werken samen met een bouw-consultant die u adviseert en eventuele problemen voor u oplost.

              HMD Ramen & Deuren

ONZE MERKEN

CONTACT

Heeft u vragen of wilt u het uitgebreide assortiment in onze showroom van dichtbij bekijken? Neem contact met ons op! Het is ook mogelijk om een afspraak bij u thuis te maken om uw wensen te bespreken en situatie te bekijken.

Naar contact